Anders, mat och efterrätter :)
Go kväll i stugan :)
Idag tändes det ljus för min lilla prins Anders. Både hemma och vid graven
Idag tändes det ljus för min lilla prins Anders. Både hemma och vid graven
eftersom det är hans dödsdag idag.


Och eftersom det är hans dag så kom Ballerina porslinet fram förstås.
Tur nog så åkte jag -91 och köpte hela servisen i Danmark, annars hade bara
kaffeservisen funnits för mig. Porslinet utgick under 1991. Så mitt är mig extra kärt.

I fönstret står min vackra clivia och slår ut bara mer och mer.

Så kom den efterlängtade Coleslawen fram till den något sena lunchen.
Fast idag åt vi medvetet något senare eftersom E skulle iväg och jobba kvällspass.
Fast idag åt vi medvetet något senare eftersom E skulle iväg och jobba kvällspass.

Den picklade rödlöken kom också fram och doftade, smakade gudomligt god.

I ugnen har jag haft Pulled Pork och den vart jag riktigt riktigt nöjd med.
Föll itu så fint och smakade mmmm ;)


Pulled pork serverad med picklad rödlök, coleslaw, vanlig blandad sallad.
Friterade även strips till den som ville ha det till.


Efter maten vart jag sugen på att göra något gott tills Emma kom hem från jobbet.
Så det vart crème brulee gjord i vattenbad. Sedan in i kylen för att kallna och
stadga till sig ordentligt.

Efter att ha stått i kylen ett par timmar så vart det så dags att
fixa sockret. Vart riktigt nöjd måste jag säga :)
Första gången jag gjorde dem men absolut inte den sista då de smakade så bra.
Första gången jag gjorde dem men absolut inte den sista då de smakade så bra.



Betydelsefulla saker är saker som värmer i hjärtat extra mycket <3
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll <3 // Kram Bibbi
Kommentarer
Postat av: Erica
Kul att du gillade recepten!!
Här blev det en burk med ärtsoppa och husmans med ost!!
Kram till Er på er tunga dag!!
Kram//Erica
Svar:
None None
Trackback