Anders, mat och efterrätter :)

 Go kväll i stugan :)

Idag tändes det ljus för min lilla prins Anders. Både  hemma och vid graven
eftersom det är hans dödsdag idag.
 
 
 
Och eftersom det är hans dag så kom Ballerina porslinet fram förstås.
Tur nog så åkte jag -91 och köpte hela servisen i Danmark, annars hade bara
kaffeservisen funnits för mig. Porslinet utgick under 1991. Så mitt är mig extra kärt.
 
 
I fönstret står min vackra clivia och slår ut bara mer och mer.
 
 
Så kom den efterlängtade Coleslawen fram till den något sena lunchen.
Fast idag åt vi medvetet något senare eftersom E skulle iväg och jobba kvällspass.
 
 
Den picklade rödlöken kom också fram och doftade, smakade gudomligt god.
 
 
I ugnen har jag haft Pulled Pork och den vart jag riktigt riktigt nöjd med.
Föll itu så fint och smakade mmmm ;)
 
 
 
Pulled pork serverad med picklad rödlök, coleslaw, vanlig blandad sallad.
Friterade även strips till den som ville ha det till.
 
 
 
Efter maten vart jag sugen på att göra något gott tills Emma kom hem från jobbet.
Så det vart crème brulee gjord i vattenbad. Sedan in i kylen för att kallna och
stadga till sig ordentligt.
 
 
Efter att ha stått i kylen ett par timmar så vart det så dags att
fixa sockret. Vart riktigt nöjd måste jag säga :)
Första gången jag gjorde dem men absolut inte den sista då de smakade så bra.
 
 
 
 
Betydelsefulla saker är saker som värmer i hjärtat extra mycket <3
 
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll <3  // Kram Bibbi
 
 
 
 
 
 
 
2014-01-19 @ 19:03:27 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Erica

Kul att du gillade recepten!!
Här blev det en burk med ärtsoppa och husmans med ost!!
Kram till Er på er tunga dag!!
Kram//Erica

Svar: En burk med ärtsoppa och en hård macka med god ost på är inte att förkasta vännen ;) (y)
Är mer än gott. Jag älskar Soldatens ärtsoppa ;)
Tack för din omtanke ang dagen.
Kramen till dig från mig // Bibbi
None None

2014-01-19 @ 19:55:44
URL: http://www.ericasmeny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
Kategorier
  • Allmänt
  • Hur jag lagar min mat
  • Mat jag äter
  • Recept jag anv
Arkiv
  • Januari 2014
  • December 2013
  • November 2013
  • Oktober 2013
  • September 2013
  • Augusti 2013
  • Juli 2013
  • Juni 2013
  • Maj 2013
  • April 2013
  • Mars 2013
  • Februari 2013
  • Januari 2013
  • December 2012
  • November 2012
  • Oktober 2012
  • September 2012
  • Augusti 2012
  • Juli 2012
RSS 2.0